Izmamite osmijeh uz zanimljiv natpis na majici

Natpisi za majice

Vremenom i porastom svoje popularnosti majice s natpisima su se razvijale u različitim smjerovima te su se koristile u različite svrhe pa kao i sportske majice. Vrlo popularni natpisi za majice su svakako oni vezani uz glazbene bendove i koncerte. Ova vrsta natpisa na majicama najčešće je bila povezane s koncertima rock i metal bendova kao način njihove promocije.  Obično su takve majice sadržavale imena članova benda, njihov logotip ili sliku uz informacije o datumu i mjestu održavanja koncerta. Također, najčešće su bile u crnoj boji.

Druga najzastupljenija vrsta majica s natpisima su one koje su bile suvenir, a mogle su se kupiti na štandovima u turističkim mjestima. Natpisi za majice ovog tipa bili su vezani uz neki konkretan grad, zemlju ili kulturalnu specifičnost lokaliteta. Posljednja i danas najzastupljenija vrsta majica s natpisima su art majice koje izrađuju umjetnici kako bi izrazili svoju inspiraciju. 

Od natpisa za majicu do kroja

Kada razmišljate o kupnji majice s natpisom, treba razmisliti i o više važnih elemenata. Evo samo nekih od savjeta kojih biste se trebali pridržavati:

  • odabir natpisa (treba biti prikladan dobi, prilici u kojoj ćete nositi majicu)
  • položaj natpisa (trebao bi biti u skladu s vašim tijelom; primjerice, ne bi se smio izobličiti na prsima)
  • izbjegavajte reklamne majice s natpisima (nije ih primjereno nositi svakodnevno i u javnosti, osim ukoliko su dio vaše poslovne uniforme)

Upravo su zbog toga su majice jedan od najpopularniji i najkorištenijih odjevnih predmeta svih vremena. A veliki izbor u web trgovini s odjećom Majice.com.hr govori u prilog tome.