Kemijske olovke su poklon sa stilom

Kemijske olovke su odlična reklama

Svi se možemo složiti da su izumitelji kemijskih olovaka bili svojevrsni vizionari i da je njihova ideja o stvaranju trajnijeg pisaćeg pribora ostavila važan trag u svijetu i pomogla milijunima ljudi u svim segmentima života, od poslovanja do školstva i drugo. Kemijske olovke su još i danas u iznimno širokoj upotrebi i neophodne u većini poslovanja, no danas je njihov izbor toliko velik da možete birati kemijsku olovku baš po svom ukusu i potpuno je personalizirati.

Kemijska olovka je često i zaštitni znak jer mnogi ljubitelji pisaćih pribora preferiraju određene proizvođače i modele od kojih se ne odvajaju i koje su spremni platiti.

Promo kemijske olovke su odlična reklama

Vlasnici tvrtki i obrta te velike i male kompanije svjesne su koristi od dobre reklame. Često dijele i poklanjaju promotivne artikle svih vrsta, osobito svojim poslovnim partnerima s kojima žele nastaviti poslovati pa na ovaj način iskazuju svoje povjerenje i nadu u nastavak buduće suradnje.

Kemijske olovke su još i danas u iznimno širokoj upotrebi

Promotivne kemijske olovke su logičan izbor za mnoge takve tvrtke jer je to poklon koji je stvarno ekonomičan i koji se koristi. Riječ je o promotivnom artiklu koji je istovremeno i lijep i praktičan.

Tiskanje loga na kemijske

Vrlo je bitno i to da ovaj artikl ima i promocijski efekt jer tiskanjem logoa tvrtke na kemijske olovke dobivate besplatnu reklamu, a ona može doprijeti do svih segmenata društva jer nikad ne znate tko će i kada koristiti kemijsku s vašim logotipom.

Video: Tiskanje loga na kemijske

Kreativnost bez granica

Ako se odlučite na tiskanje vlastitih promotivnih kemijskih olovaka vidjet ćete da postoji bezbroj mogućnosti za postizanje odličnih rezultata. Postoje:

  • plastične 
  • aluminijske
  • od bambusa
  • jednobojne 
  • one u više boja
  • te mnoge druge

Posebno su cijenjene biorazgradive kemijske koje ne štete okolišu i reciklirane kemijske olovke kojima ste pomogli njegovoj zaštiti. Te su kemijske i više od promo artikla jer govore o osviještenosti tvrtke i njenom stavu o zaštiti prirode.

Kemijske olovke s lampicom

Neke od ponuđenih reklamnih kemijskih olovaka imaju i dodatne namjene. Postoje na primjer kemijske olovke s lampicom što je vrlo korisni gadget. Tu su i one uz etui, kompleti kemijskih olovaka s  kutijama na koje također možete staviti tisak.

Pri izboru tvrtke kojoj ćete prepustiti tisak svojeg promocijskog poklona obratite pozornost na to da postoje renomirane tvrtke koje nude one-stop-shop uslugu koja će vam omogućiti biranje između stotina modela olovaka i vrsta tiska, a mogu vam pružiti i uslugu grafičkog dizajna te laserske gravure na kemijske olovke koja će dodatno podignuti vrijednost vašeg promotivnog artikla.