Klubski stolovi pružaju estetiku i funkcionalnost

Dnevni boravak centar je svakog doma i mjesto okupljanja za obitelj i prijatelje. Udobne sjedeće garniture posebno su bitne za ovu prostoriju, ali u njihovom centru se nalazi još jedan jako bitan element: klubski stol. Klubski stolovi morajo biti svestranil jer oni nisu samo estetski bitni već su važni i zbog svoje funkcionalnosti. Taj klupski stolić doslovno spaja odmor i funkciju u jedan savršeni sustav.

Funkcionalnost klubskih stolova je bitnija nego što mislite

Iako se često prilikom kupovine oslanjamo samo na vizualni dojam, klubski stolić se mora kupiti razmišljajući i o njegovoj namjeni. Pohrana stvari poput knjiga i časopisa te daljinskih upravljača vrlo je česta kod klubskih stolova. Klubski stolić često postaje mjesto za odlaganje pića i grickalica ili mjesto na kojem vaša djeca mogu crtati.

Ponuda klubskih stolova

Danas u ponudi možete pronaći raznolik izbor oblika, dimenzija, boja i materijala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce, no još uvijek neka vam funkcionalnost bude prioritet. Funkcionalnost stolića može se povećati i promjenom visine.  Niski stolovi od 15 centimetara više nisu toliko popularni, već se kupci okreću klubskim stolovima visine od 30 do 40 cm koji su mnogo praktičniji.

Što se tiče dužine birajte u rasponu od 60 cm do 100 cm, ali računajte da je za veliki dnevni boravak obavezan i veliki klupski stol.

Klubski stolovi su umjetnine u prostoru

Klubski stolovi, najvećim dijelom oni moderni, odlično podižu estetiku prostora. Boju stola morate iskombinirati s bojom police ili nekog drugog komada namještaja kako bi stvorili ugodnu cjelinu. Mnoge moderne izvedbe izgledaju kao umjetnička djela pa postoje ljudi koji kupnjom klubskog stola žele privući pozornost na njega. Tako npr. postoje valoviti klubski stolovi, stolovi od stakla ili stolovi u nizu sastavljeni od više manjih stolova.

https://www.youtube.com/watch?v=iiaw_Gz1FnE

Obratite pažnju i na materijal od kojeg je stol napravljen. Kvalitetno drvo ili staklo mnogo će dulje trajati i bit će očuvanije od verzije jeftinijeg drveta ili loše izvedbe stakla. Klupski stolovi su više od ukrasa, više od samo mjesta za odlaganje: oni su kombinacija praktičnosti i ljepote te su zato najpopularniji komadi namještaja. Nabavite savršeni i ne brinite o estetici.