Kozmetika OFRA izrazito je popularna

Kozmetika OFRA kreirana je 1994. godine

Razvojem svjetske ekonomije, sve više brendova doživjelo je svjetsku popularnost. Kozmetika OFRA jedan je od takvih brendova, koji je iz malih krugova postao planetarno poznat. Danas je omiljeni brend i mladih i starih, a od nedavno dostupna je i u Pink Panda web trgovini. Sve o tome tko stoji iza ovog brenda, koji je njihov najpopularniji proizvod i kako ga možete naručiti, donosimo u daljnjem tekstu. Stoga, nastavite čitati.

Povijest kozmetičkog brenda OFRA

Sve je krenulo davne 1979. godine, kada je Ofra Gaito ušla u beauty industriju. Tih godina živjela je u Južnoj Africi i provela je dobar dio svojeg vremena na raznim tečajevima poznatih kozmetičkih brendova. Diploma CIDESCO, koja predstavlja jedan od najvažnijih certifikata u polju estetike i terapija ljepote, glavna je odlika kojom se može pohvaliti.

Kvalitetna kozmetika OFRA

Nakon što je otvorila svoj prvi salon i SPA, Ofra je razvila svoj biznis i otvorila salone na više od 400 lokacija diljem planeta. Kozmetika OFRA kreirana je 1994. godine, a 1998. je otvorena tvornica u Sjedinjenim Američkim Državama i od tada ova kozmetika postaje sve pristupačnija i poznatija diljem svijeta.

Kozmetika OFRA danas

S više od 24 godine povijesti, kozmetika OFRA je jedan od najpoznatijih brendova kozmetičkih proizvoda. Ona nije samo još jedan u nizu kozmetičkih brendova, već nudi jedne od najkvalitetnijih proizvoda za njegu i make up na tržištu.

OFRA radi sve, od kreiranja proizvoda, do testiranja, pakiranja i isporučivanja. U širokom asortimanu proizvoda imaju razne proizvode za njegu kože, šminku i proizvode poput kistova ili spužvica za nanošenje make upa. Dugi niz godina na sceni, potvrđuje kvalitetu ovog brenda, a u nastavku doznajte koji je njihov najpoznatiji i najpopularniji proizvod, te kako ga jednostavno možete naručiti.

Highlighter kozmetika OFRA

Space Baby highlighter proizvod je kojim se kvalitetna kozmetika OFRA može pohvaliti. Nevjerojatna svilena tekstura ovog highlightera će vas oduševiti. Jednostavno nanošenje i predivna pigmentacija, vašu kožu lica učiniti će neodoljivom. Sjaj i kvaliteta koju ovaj proizvod pruža, vrijede svake kune, te je zbog toga ovo jedan od najpopularnijih proizvoda na Pink Panda web trgovini.

Na lice se nanosi kistom, a naručiti se može jednostavno putem interneta. Dodajte proizvod u košaricu i upišite svoje podatke, te naručite. U svega nekoliko dana poštar će vam isporučiti paket na vašu kućnu adresu i možete uživati u njegovoj kvaliteti i čarobnoj teksturi koju pruža vašem licu.

Najbolja krema protiv bora prije svega trebala bi pomoći vratiti bar dio elastičnosti kože. Više o toj kremi možete pročitati ako slijedite linku.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.