LED žarulje E27 za svaku prostoriju

LED žarulja E27-4W 2700K Globo 11514

Kada je prije nekoliko godina LED tehnologija došla na tržište, nitko nije znao zbog čega je ona toliko revolucionarna, te je njena cijena bila nešto skuplja u odnosu na današnju. Danas, razvojem sveopćeg znanja kod ljudi oko rasvjete, LED žarulje E27 najpopularnije su za osvjetljavanje svake prostorije stana, a razlog tome je njihova izdržljivost i duljina rada, te kvaliteta osvjetljenja.

Zbog čega su LED žarulje E27 toliko kvalitetne?

LED rasvjeta u zadnjih nekoliko godina preuzima gotovo svako tržište rasvjete. Više se u automobilima gotovo ni ne koriste stare halogene sijalice, već su LED H7 žarulje zavladale automobilskom industrijom. Isto tako, LED žarulje E27 puno su bolji odabir od starih žarulja sa žarnom niti, a glavni razlog za to je što dulje traju i pružaju bolju kvalitetu osvjetljenja. LED rasvjeta u prosjeku traje do čak 50 tisuća radnih sati, a uz to na njihovu duljinu rada ne ovisi paljenje i gašenje. Kod žarulja sa žarnom niti uslijed prečestog paljenja i gašenja može doći do pregorenja žarulje, te potrebe za mijenjanjem iste.

LED žarulje E27 puno su bolji odabir od starih žarulja sa žarnom niti
LED žaruljaE27 Clear 6,5W 3000k 800lm Globo 10582-2K set sa dvije žarulje

Osim toga LED žarulje mogu se pohvaliti i s puno boljim rasvjetljenjem, te mogućnošću podešavanja jačine osvjetljenja. Kako biste stvorili ambijentalnu atmosferu u dnevnom boravku, jedna samostojeća lampa u kutu s mogućnošću podešavanja jačine svjetla bit će sasvim dovoljna.

Rasvjeta prostora veoma je važna

Nisu samo žarulje važne kod rasvjete prostora, već je veoma bitno da je rasvjeta dobro posložena. Prilikom uređivanja prostora najviše pažnje trebali biste posvetiti rasvjeti, te prvo detaljno isplanirati kako želite se svjetlost prostire po prostoriji.

Kombinacija prirodnog svjetla koje ulazi kroz prozore i LED žarulja bit će pun pogodak. Nakon što ste isplanirali rasvjetu prostorije krenite s kupnjom elemenata koji će biti postavljeni u nju.

Kupi LED žarulje E27 i uštedi

LED žarulje E27 online možete kupiti po veoma niskim cijenama, a iako su one nešto skuplje od klasičnih žarulja sa žarnom niti, njihovom kupnjom zapravo ćete i uštedjeti. Razlog tome je što imaju dugi radni vijek, te troše manje električne energije. Tako da gledano na dugoročno, kupnja LED žarulja je odlična investicija, a osim samih ekonomičnih razloga, ove žarulje pružaju i puno bolje osvjetljenje prostora.