Namještaj po mjeri je idealno rješenje za svaki prostor

Vrlo popularno rješenje kupnje namještaja je kupnja namještaja po mjeri. Bez obzira na veličinu prostora koju imate, iako često prikladnije za manje stanove ili kuće, odluka o kupnji namještaja po mjeri je odlična odluka. Namještaj po mjeri nudi neke prednosti koje običan namještaj ne može nadomjestiti. On je odlično rješenje kojim možete iskoristiti svaki centimetar prostora.

Multifunkcionalnost namještaja po mjeri čini ga vrhunskim proizvodom

Biranjem multifunkcionalnog namještaja rađenog po mjeri (koji će olakšati vašu svakodnevicu), dobijate mnogo više nego što možete zamisliti. Ako se odlučite za kupnju namještaja po mjeri morate biti vrlo strpljivi dok ne pronađete namještaj koji ste tražili. U principu je lako pronaći namještaj po mjeri, ali je puno teže odlučiti se između tako mnogo lijepih i funkcionalnih kombinacija koje vam pruža.

Odlaskom u salon namještaja ili kod vrsnog stolara olakšat ćete odluku jer njihovo ogromno iskustvo predočit će vam ideje kojih se vi nikada ne biste sjetili.

Ugradbeni ormari po mjeri – može li bolje?

Za male se prostore preporučuju ugradbeni klizni ormari s ogledalom koje ujedno i povećava prostor.  Ugradbeni ormari po mjeri napravit će veliku razliku jer će maksimalno iskoristiti sav prostor i složiti unutrašnjost baš kako ste htjeli. Kupnjom namještaja po mjeri birate sve: vrstu drva, boju, ručkice, staklene površine i mnogo toga. Zbog toga e kupnja namještaja po mjeri tako zahvalna – rađena je i po vašoj mjeri!

Kuhinja je najvažniji element namještaja za izradu po mjeri

Kuhinja po mjeri je definitivno “must have” svakog doma jer je ona danas u centru pozornosti i koristi se puno puta dnevno. Svaki prostor u kuhinji mora biti iskorišten, a kuhinjski uređaji uklopljeni u prekrasnu ravnotežu i jedinstvo. Ako svakodnevno kuhate priuštite si dovoljno veliku kuhinju jer će ona postati mjesto druženja i centar događanja. Iskoristite cijelu visina zida raznim kombinacijama regala, polica i ladica jer trebate svaki prostor koji možete dobiti.

Nemojte odustati od kupnje namještaja po mjeri bez obzira na prepreke. Razmišljajte o tome kao o investiciji jer će vam namještaj po mjeri pružiti više slobodnog vremena i zadovoljstva nego što možete zamisliti.