Nokti zahtijevaju redovnu njegu i uređenje

Lak za nokte za uređenje

Kako bi vaši nokti izgledali što atraktivnije možete koristiti lak za nokte. On se jednostavno maže na čiste nokte i mijenja njihovu boju. Postoje i oni lakovi koji će pomoći zdravlju noktiju i učvrstiti ih, te postoje i oni koji će samo promijeniti njihovu boju. Prečesto lakiranje noktiju dovodi do problema s njima, te biste svakako trebali paziti da s vremena na vrijeme nokte držite prirodnima. Također, skidanje laka s acetonom oštećuje i same nokte i područje kože oko noktiju, te nakon skidanja neko vrijeme brinite o noktima da se vrate na prvobitno stanje, prije ponovnog lakiranja.

Umjetni nokti za produljenje

Strastvena strana žena pokazuje se s dugim, uređenim noktima. Ako imate problema s čestim pucanjem noktiju i nemogućnošću postizanja željene duljine, tada su umjetni nokti odlična stvar koja će vam olakšati proces uljepšavanja. Umjetni nokti mogu Vam pomoći i kod toga da ne lakirate direktno vaš nokat, koji će tada biti zdraviji. Jedni od najpopularnijih s omjerom cijene i kvalitete su Essence Nails In Style umjetni nokti koji su veoma jeftini i dostupni i onim najmlađima. 

Postupak stavljanja Essence noktiju je sljedeći. Prije svega, morate oprati ruke i očistiti vaše nokte od bilo kakvih nečistoća ili masti. To možete učiniti s odstranjivačem laka bez acetona, kako ih ne biste uništili. Odaberite umjetni nokat koji želite postaviti i naljepnicu koja je namijenjena za njega. Odstranite naljepnicu s jedne strane i zalijepite na vaš nokat, te čvrsto držite 15-ak sekundi.

Nakon toga skinite i zaštitni film i položite nokat na posteljicu. Čvrsto pritisnite nekoliko sekundi kako bi se zalijepio i postupak ponovite na svim prstima. Nakon postavljanja umjetni nokti se mogu s turpijicom oblikovati prema željenom načinu, a na njih se mogu zalijepiti neke zanimljive naljepnice koje dolaze u pakiranju. Umjetni nokti dostupni su u Pink Panda web trgovini, kao i razni proizvodi koji će vam pomoći oko brige i uljepšavanja noktiju.

Pročitajte i članak sa naslovom “Kozmetika OFRA izrazito je popularna“.