NYX je vrhunska profesionalna kozmetika

Kozmetika NYX stvara proizvode prilagođene veganima

Ako tražite marku s mnogo iskustva, mislimo da je NYX prava stvar za vas. Puno ime ove marke je NYX Professional Makeup, ali na pakiranju prvo primjećujete veliki, minimalistički natpis NYX. Možda ne znate, ali NYX je danas dio tvrtke L’Oreal, a osnovana je u Los Angelesu 1999. godine.

Što predstavlja NYX?

Ime marke govori o tome što predstavlja ovaj brend, s obzirom na to da je Nyx grčka božica, zaštitnica noći i misterije. Razgovarat ćemo o nekoliko zanimljivih proizvoda ove marke, ali želimo prvo pričati i o njihovim vrijednostima – danas moramo biti vrlo oprezni kad kupujemo, s obzirom na to da naš novac zapravo “glasa” za razne moralne vrijednosti.

Kozmetika NYX
NYX Professional Makeup

NYX brend

NYX je marka koja stvara proizvode prilagođene veganima, što će usrećiti mnoge jer takvih proizvoda nema baš previše na tržištu. Osim toga, PETA ih je i sama certificirala kao cruelty-free brend.

Video: Kozmetika NYX

Ako vam je to bitno i želite zaštiti životinje na kojima se danas u industriji ljepote često rade testiranja, definitivno podržite NYX. Ovaj brend danas možete pronaći u preko 70 zemalja, a Pink Panda jedna je od trgovina koja njihove donosi u razne domove.

Kako je nastao NYX

Vlasnica brenda, Toni Ko, imala je samo 25 godina kad je podignula veliki kredit za osnivanje svoje tvrtke. Bila je stvarno talentirana, a tome svjedočimo i danas – NYX svake godine usavršava svoje formule ispočetka, ali i dijeli s nama sezonske kolekcije. 

NYX šminka je veoma popularna i koriste ju:

  • profesionalci
  • vizažisti
  • jednostavni ljudi iz cijelog svijeta
  • entuzijasti. 

Osim proizvoda za oči, proizvoda za lice, za usne te dodataka za šminkanje, NYX prodaje i kolekcije/setove.  Neki od najpoznatijih su božićni set, kao i Halloween set.

Ne propustite: Ženske sandale su prvi vjesnici proljeća

Koji su njihovi poznati proizvodi?

Ako još uvijek tražite odličan poklon za svoje prijatelje ili članove obitelji, svakako biste trebali pogledati i 24-dnevni adventski kalendar u kojem dobivate 24 mala kozmetička proizvoda – svaki dan otvarate mali prozorčić u kalendaru. Neki od najpoznatijih NYX proizvoda uključuju:

  • Tame & Frame gel za obrve
  • NYX profesionalni Glitter Primer za sjenilo
  • NYX Pore Filler primer

Te ste proizvode sigurno vidjeli na društvenim mrežama. Ako pak niste zainteresirani za šminku, možete pogledati njihove proizvode za njegu lica – kao njegujuća ulja za usne ili pilinge za lice. Ova pristupačna marka zasigurno će vas nadahnuti, pogotovo ako ste početnik i ne želite potrošiti mnogo novaca na dobre proizvode. Osim toga, NYX svake godine kreira natječaj u kojem možete osvojiti proizvode te suradnje s njima pomoću svojeg talenta i kreativnosti!