Ova traka za trčanje daje vam dovoljno prostora za kretanje

Traka za trčanje NordicTrack Commercial 1750 takođe nudi mnoštvo savremenih pogodnosti. Sadrži iPod-kompatibilan zvučni sistem sa dva velika 3-inčna zvučnika, dvostrukim ventilatorima, držačem tableta i postavkama za brzinu i nagib jednim dodirom. Konzola je veliki 7-inčni HD ekran sa 38 programiranih vežbi, a takođe je iFit kompatibilan. Uz iFit Coach Plus i Google Mape vaše mogućnosti vežbanja su beskrajne. Novi iFit Coach Plus program dolazi čak i sa preporukama za ishranu i spavanje.

Možete prilagoditi traku od pada od 3% do nagiba od 15%. To je karakteristika koju nećete naći na mnogim trakama, osim ako niste spremni potrošiti dva puta više nego što ćete potrošiti za NordicTrack traku za trčanje.

Površina za trčanje na ovoj traci 1750 je prostrana i vrlo udobna. Na NordicTrack Commercial 1750 traci za trčanje 22”x60”, ova trkačka površina će primiti trkače svih veličina. Sama površina za trčanje koristi mekani sistem jastuka koji je lak na spojnicama, ali može se postaviti i na čvršću površinu ako vam se sviđa osećaj trčanja na putu. NordicTrack sve ovo podržava iza izvrsne doživotne garancije na okvir i garancije motora. S novom NordicTrack Commercial 1750 trakom za trčanje dobićete mašinu koja je na vrhu liste i koja će trajati ceo život.

Karakteristike NordicTrack 1750 Commercial 2019

  • Pogonski sistem za teške uslove koji sadrži 3.6 kontinuiranih konjskih snaga sa DurXs komercijalnim motorom s dvostrukim ventilatorima koji hlade unutrašnje komponente dok radi sa manje buke i vibracija.
  • Zadnji valjak od 2.5” izrađen od najkvalitetnijih ležajeva koji su zapečaćeni u kućištu valjka, izrađen u visokoj toleranciji, obrađen čelik.
  • Omogućava hodanje, džogiranje i trčanje brzinom do 12 mph. Prilagodite brzinu pritiskom na dugme.
  • Brzo prilagodite nagib između 0 i 15% da ciljate određene mišićne grupe i sagorite više kalorija. Takođe dozvoljava pad do 3%. Kontrole jednim dodirom prilagođavaju vašu brzinu i nagib u sekundi pritiskom na dugme.
  • Sistem fleksibilnog jastuka FlexSelect omogućava vam da smanjite uticaj na kolena i članke, ili da odaberete čvrstu i stabilnu površinu kao da trčite po putu.
  • Nadgledanje brzine otkucaja srca putem dualnih CardioGrip senzora na obe ručice ili sa uključenim iFit Bluetooth® prstenom za grudi.
  • iPod-ov kompatibilan zvučni sistem omogućava vam da priključite konzolu i čujete vaš sadržaj sa dual 3 ”digitalno pojačanim zvučnicima.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.