Plagron pomaže rastu vaših biljaka

Lijepi vrtovi puni prekrasnih biljaka uvijek lijepo izgledaju. Zasigurno ste i sami prošli pokraj nekih lijepo uređenih vrtova ili okućnica te i sami poželjeli stvoriti nešto slično. Možda ste se i okušali u tome i možda ste imali dobre rezultate. No, puno je i onih koji su isprobali sami saditi biljke, ali rezultati nisu bili ni blizu onoga što su oni očekivali. A razlog vjerojatno leži u tome što nisu koristili dodatna sredstva.

Primjerice, svakako su vam potrebni dobra podloga, osnovni nutrijenti i aditivi. A sve to nudi tvrtka Plagron, specijalizirana upravo za taj tip proizvoda.

Kvalitetna podloga kao početak

Kada se odlučite posaditi biljke, bit će vam potrebno nekoliko stvari. Sve to možete pronaći u asortimanu tvrtke Plagron. Prije svega, najbitnija je dobra podloga. Bez dobre podloge, bez obzira koje biljke posadili, ne možete puno očekivati.

Zato Plagron nudi razne vrste podloga koje možete koristiti pomiješane sa zemljom gdje namjeravate saditi. Uz svaki proizvod dolaze i detaljna uputstva koja sadrže podatke o tome kada ga koristiti i u kojem omjeru. Vrlo je bitno pridržavati se tih uputa.

Osnovni nutrijenti pomažu biljci da raste

Iako je poznata činjenica da biljke hranu crpe iz zemlje pomoću svog korijena, često im je potrebna i dodatna hrana. Naime, brojne vremenske nepogode, poput obilnih kiša ili velikih suša, mogu imati negativan utjecaj na zemlju pa biljke ne mogu dobiti sve ono što im je potrebno. Ovdje na scenu stupaju razni nutrijenti koji biljkama pomažu u fazi rasta ili u fazi cvjetanja. Plagron u ponudi ima nutrijente za obje faze pa dobro provjerite što vam je potrebno kako biste kupili odgovarajući proizvod.

Aditivi za još brži i sigurniji rast

Isto kao što je slučaj s nekim drugim stvarima, uz podlogu i osnovne nutrijente možete se koristiti i aditivima. Riječ je o raznim tvarima koje mogu biti dodatna pomoć biljkama u rastu i koje im mogu osigurati brži i sigurniji rast. Naravno, to nisu dodaci koje baš morate koristiti, no želite li biti sigurniji da će vaše biljke izrasti onako kako očekujete, svakako bi bilo dobro da koristite i aditive.

Sva nabrojane grupe proizvoda Plagron ima u svom asortimanu pa ako se planirate baviti vrtlarstvom, svako pogledajte njihovu ponudu.