Polo majice za ozbiljne žene i muškarce

Kao i kod svakog komada odjeće, tako i kod majica postoje različite vrste i modeli. Od običnih majica, do pulovera i košulja, polo majice su ipak kroz povijest jedne od najpopularnijih majica za muškarce. Upravo zbog spajanje casual i ozbiljnog izgleda ove majice i dalje su popularne i nerijetko nošene kod oba spola, a naglašavaju ozbiljnost kod osobe.

Što su polo majice?

Polo majice su vrsta majica koja se od običnih majica razlikuje zbog kragne. Ona je savršen omjer između casual izgleda i ozbiljnog izgleda, a mogu biti na duge i kratke rukave. Iako su popularne kod oba spola, ova vrsta majica ipak je više nošena kod muškaraca, a karakterizira se osim kragne i po dva ili tri gumba ispod vrata.

Na koje prigode nositi majice sa kragnom?

Majice sa kragnom ili popularnije zvane polo majice mogu se nositi na sve vrste prigoda. Upravo zbog toga što nude savršen omjer između košulje i obične majice, one su popularne za sve događaje. Ukoliko se ne želite previše sređivati i oblačiti košulju, ali se ipak želite osjećati sređenima, tada će neka ozbiljnija majica sa kragnom odlično odraditi posao. Iako ova vrsta majica u prošlosti nije bila pretjerano popularna kod mlađih generacija, unazad nekoliko godina nose je i mladi i stari.

Kakvu polo majicu kupiti i gdje?

Prilikom kupnje majica morate najviše pažnje obratiti na materijal izrade. Tražite polo majice napravljene od pamuka, kako biste izbjegli mogućnost alergije ili pretjeranog znojenja što je čest slučaj sa „plastičnim“ materijalima. Imajte na umu da su u većini slučajeva skuplje ženske majice znatno kvalitetnije od jeftinijih, a uz to izgledaju puno bolje.

Danas u 21. stoljeću sve je dostupno u svega nekoliko klikova mišem i stiže vam direktno pred vrata. Kupnja majica preko web shopa danas je najpopularniji oblik trgovine, a osim što web shopovi nerijetko nude veći izbor, oni nude i bolje cijene zbog toga što ne plaćaju radnike i prostor. Imajte na umu da veličine kod raznih marki nisu jednake i ukoliko niste sigurni koja vam veličina treba pogledate tablicu veličina, kako ne biste gubili vrijeme na naknadu zamjenu veličine.

Uz naš tisak na majice ponosno poručite svima tko ste i odakle ste! 
Modni i promotivni tisak na tekstil, majice, ponuda tekstila vrhunske kvalitete. Čitajte više …

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.