Power bank uvijek uz vas kada je potrebno

Power bank za mobitel

U današnje doba naši nas mobiteli prate gotovo od 0 do 24, a ponekad pauzu od njih ne uzimamo čak ni kada spavamo. Ipak, iako mi svoje baterije svakodnevno punimo spavanjem, jedan ciklus punjenja dnevno često nije dovoljan za mnoge mobitele kako bi preživjeli cjelodnevno korištenje.

Kako se ne biste na sat ili dva našli zalijepljeni uz neku utičnicu, dok čekate da baterija dođe do 100%, pametno je uz sebe uvijek imati power bank.

Potražite kvalitetu pri kupnji power banka

Kupnja power banka može se činiti kao veoma jednostavan proces, ipak, ima mnogo stvari u kojima lako možete pogriješiti, što će vaš power bank na kraju dana učiniti mnogo manje korisnim. Prije svega, važan je kapacitet power banka, odnosno broj punjenja uređaja od 0% do 100% koju vam on može pružiti jednim punjenjem.

Power bank je odličan promotivni poklon
Power bankovi s velikim kapacitetom mogu puniti i neke manje laptope

On bi trebao biti toliki da pokriva barem jedno punjenje uređaja za koji je namijenjen. Ako ne znate kapacitet uređaja, potražite power bank s kapacitetom od minimalno 3000 mAh. Nadalje, što je taj broj veći, i za njegovo punjenje potrebno više vremena, pa je pametno potražiti onaj koji nudi mogućnost brzog punjenja koje će ga u samo sat do dva do kraja napuniti. Na kraju, dobro je uložiti još malo novca u model koji nudi mogućnost brzog punjenja drugih uređaja, za maksimalnu učinkovitost kod korištenja.

Odličan promotivni poklon

Power bank je odličan promotivni poklon za sve ljude koji imaju mobitel, a pogotovo je koristan poslovnjacima, studentima i ljudima koji mnogo putuju i stalno su u pokretu, jer omogućuju punjenje telefona i kada niste blizu utičnice. Pametno ga je imati bavite li se sportovima poput planinarenja, jer nema ništa goreg od praznog mobitela kada ste u opasnosti.

Na power bank morate paziti, da ga ne stavite na neki objekt visoke temperature da ne eksplodira. Naravno isto pazite i na mobitel.
U glavnom uvijek napravimo samo zaštitu ekrana a to je zaista i pametno. Zaštitno staklo za telefon čuva vas od oštećenja.

Osim pametnog telefona ili tableta, neki power bankovi s izrazito velikim kapacitetom mogu puniti i neke manje laptope i slične veće potrošače električne energije, pa imajte to na umu ako često morate raditi u pokretu.

Osim zbog stalnog korištenja, mnogim mobitelima se kapacitet baterije smanjuje i tijekom vremena. Zato je dobro uvijek imati pri ruci imati power bank za mobitel kako biste bili sigurni da uvijek možete računati na svoj mobitel.