Prenosivi invertor generator Predator CARB&EPA III

Kao najbolji generator, 2000 Peaka/1600 vati, 2.8 HP (79.7cc) prenosivi invertor generator Predator CARB&EPA III će vam obezbediti snagu do 4000V, zahvaljujući mogućnosti paralelnog povezivanja koje vam omogućava da dodate još jedan generator da biste udvostručili njegovu snagu. Zatvoren je u kućište visokog pritiska tako da nije izložen elementima koji mogu negativno da utiču na njegov rad. Štaviše, on ima elektronsku zaštitu od preopterećenja koja ga čini bezbednim za rad. Možete ga koristiti za razne aktivnosti uključujući plovidbu, kampovanje, između ostalih aktivnosti. Razlog tome je da može pružiti mnogo snage, dok je kompaktan i lagan.


Dizajniran da bude sekundarni generator, Predatorov 2000 Peak/1600 pokretačkih vati,generator poseduje opcioni RV-ready paralelni komplet koji može da proizvede do 4.000 V snage. Koristi invertorsku tehnologiju koja proizvodi čistiju energiju namenjenu delikatnoj ili osetljivoj elektronici, kao i da ima manju potrošnju goriva,a ujedno proizvodi više snage. Jedna od stvari koje smo voleli kod ovog modela je njegov lagani dizajn koji ga čini idealnim i prenosivim za plovidbu, RVing, kampovanje i druge aktivnosti na otvorenom.

Štaviše, jedinica je čvrsto izgrađena i zatvorena u kućištu, zaštićena od visokog udara. Takođe ima vreme rada 6.5 sati, ima indikator niskog ulja, i što je najvažnije, ima elektronsku zaštitu od preopterećenja. Što se tiče dizajna, možemo reći da je jedinica prilično lepa. Ima jedinstven i funkcionalan izgled. Takođe, veoma je lako upravljati sa njom, mada ne tako lako kao prethodni generator, jer zahteva malo nežnije punjenje i obično se pokreće samo trećim potezom.Ali, ovo može predstavljati probleme naročito tokom hladnog vremena.

Prednosti

  • Lako se čisti
  • Jednostavno i dobro izgrađeno
  • Nije glasno
  • Lagan
  • Uključuje ručku za nošenje


Nedostaci

  • Malo prodajnih mesta
  • Pod uticajem hladnog vremena
  • Potrebno je da uklonite bočnu kontrolnu ploču da biste proverili nivo ulja.

Plagron Bat Guano je potpuno prirodno, organsko gnojivo za zemlju namijenjeno uzgoju u zemlji, bilo u teglama, bilo direktno u zemlji. Čitajte više …

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.