Regali za dnevni boravak nisu samo funkcionalni već i dizajnerski komadi namještaja

Regali za dnevni boravak

Dnevni boravak je oduvijek bio centar svakog doma i mjesto okupljanja ukućana, posebno na kraju radnog dana. Želite li maksimalno iskoristiti prostor vašeg dnevnog boravka morate pametno izabrati regal za dnevni boravak. Regali za dnevni boravak više nisu masivni i nemaju funkciju velikih spremišta, ali to ne znači da ne mogu biti funkcionalni, a uz to i izvrsno izgledati.

Regali za dnevni boravak moraju biti u skladu s ostalim namještajem u prostoriji

Iako se danas stilovi u dizajnu i dekoriranju prostora mogu miješati pa se često i namjerno miješaju, najpametniji način odabira regala za dnevni boravak je da ga uklopite s bojom zidova i sjedećom garniturom jer su to dvije najveće površine u dnevnom boravku.

Regali za dnevni boravak

Sjedeća garnitura i regal za dnevni boravak trebali bi biti otprilike sličnog stila, a regal bi trebao biti i u što jednostavnijoj boji, kao što je na primjer bijela boja. Bijeli regali za dnevni boravak učinit će prostoriju većom, lako se održavaju i pristaju u gotovo svaki stil boravka. Bijeli regal osvijetljen LED rasvjetom može biti još efikasnije dizajnersko rješenje ako želite pokazati da ste u trendu.

Minimalizam je dobar smjer pri kupnji regala

Jednostavne čiste linije, otvorene police bez staklenih pregrada i lagani materijali su okosnica modernog regala za dnevni boravak. Prednost je svakako i u tome što su regali za dnevnu sobu načinjeni od više zasebnih elemenata pa se kasnije mogu premještati po potrebi.

https://www.youtube.com/watch?v=rHjxaDo5PxU

Možete ih dati i izraditi po mjeri, ali to nije baš aktualno s obzirom na to da se regali za dnevni boravak mogu naći po vrlo povoljnim cijenama. Dakako, ima ih i skupih, zavisno od toga kupujete li kvalitetnije drvo ili možda obožavate dizajnerske komade. Najčešća kombinacija regala danas je ona u kojoj je velik prostor za multimediju spojen s prostorom koji služi kao biblioteka. Ovo je idealno rješenje za veći dnevni boravak.

Što se tiče regala za manji boravak, nemojte pretjerati s veličinom i svakako izaberite bijelu boju koja će zatvoriti prostor. Takvi mali dnevni boravci “vole” i viseće regale jer tako ne zatrpavaju prostor namještajem. Nemojte niti vi pretjerati s ukrasima i dodatcima te tako smanjiti ionako malen prostor.

S obzirom na to da je namještaj skup i ne možete ga bezgranično gomilati, pametna je ideja investirati u tapete, odnosno pozadine za zidove.

Klubski stolovi. Klub stolove odlikuje jednostavnost, prefinjenost i funkcionalnost. Klub sto se zbog svog savremenog dizajna može prilagoditi različitim prostorima. Čitajte više …

Namještaj po mjeri. Potrebe naših kupaca su nam na prvom mjestu, imajući u vidu Vaše želje i potrebe, kao i specifičnosti pojedinog prostora. Čitajte više …

Paletni regali za skladište daleko su najkorišteniji skladišni sustavi za veliki broj zahtjeva. Pored klasičnog skladištenja robe na različitim paletama (npr. europalete ili industrijske palete), u ove se regale mogu zbrinuti i skladišna pomoćna sredstva. Čitajte više …