Silikonske maske za mobitele Samsung

Silikonske maske za mobitele Samsung

Samsung je jedan od najvećih proizvođača mobitela i zasigurno najboljih. Ove godine predstavili su neke top modele poput Samsung Galaxy S20 i Note 10, a zahvaljujući napretku u dizajnu i specifikacijama su jedni od najboljih modela današnjice. Moderni mobiteli donijeli su znatne prednosti što se tiče načina korištenje, no veoma se lako oštećuju.

Zbog tankog kućišta i gotovo cijele prednje strane prekrivene ekranom, postali su laka meta za oštećenja prilikom pada. Zbog toga ih je potrebno zaštititi, a silikonske maske za mobitele Samsung su odlična zaštita!

Silikonske maskice

Najbolja i najljepša zaštita su silikonske maskice za Samsung mobitele koje će ih štiti od oštećenja prilikom padova. One su odlično rješenje za zaštitu cijelog uređaja, a silikon je odličan u amortizaciji sile udarca.

Maske za mobitele Samsung s20
Maske za mobitele Samsung s20

Maskice su izdignute od ekrana, tako da pad mobitela na ravnu plohu neće prouzročiti oštećenje ekrana, no mala izbočina može dovesti do puknuća.

Zaštitno staklo za Samsung mobitele

Kako biste zaštitili i ekran, potrebno je na njega postaviti dodatno zaštitno staklo za Samsung mobitele. Staklo se postavlja tako da:

  • Očistite ekran s krpicama koje dobijete u pakiranju
  • Skinite foliju s jedne strane stakla i zalijepite na ekran (staklo se samo lijepi, bez ikakvih dodataka)
  • Skinite foliju s druge strane stakla

Ako ne želite riskirati da krivo zalijepite staklo, možete ga odnesti sa mobitelom u neki servis.

Preklopne maske za mobitele Samsung

Preklopne maske za mobitele Samsung popularne su kod starijih ljudi, koji ne koriste mobitel često. Budući da one otežavaju rukovanje s mobitelom, mladi izbjegavaju ovakav tip zaštite.

Video: Samsung službena prozirna preklopna maska S-View za Galaxy Note 8

Preklopna maskica je idealna za žene, koje mobitel često drže u torbi s ostalim stvarima koje ga mogu oštetiti, poput upaljača ili ključeva. Budući da preklopna maska štiti cijeli uređaj, ona je najbolje rješenje za zaštitu, no morate biti spremni da ćete prilikom svakog rukovanja morati otvarati maskicu.

Futrole za mobitele Samsung

Nisu maske za mobitele Samsung jedino rješenje, već kao zaštitu možete koristiti futrole. Futrole mogu biti kožne ili tekstilne, a u njih se jednostavno postavlja cijeli uređaj. One pružaju odličnu zaštitu dok se uređaj ne koristi, no prilikom korištenja potrebno ga je izvaditi iz njih. Tako će vaš mobitel biti potpuno ranjiv dok ga koristite i neće imati nikakvu zaštitu.

Gdje kupiti maskice?

Web trgovina gizzmo.hr je odlična za kupnju svih dodataka i opreme za mobitele. Maske za mobitele Samsung i druge marke, baterije, popsocket i razni drugi dodatci dostupni su uz samo nekoliko klikova mišem i biti će isporučeni na vašu adresu.