Štedne žarulje – način kako uštedjeti kunu!

Danas u Hrvatskoj nema malo onih, koji na svoj tekući račun kraj mjeseca dobe kakvih tisuću ili malo više kuna, a to naravno nije ni blizu onome, što bih ljudi željeli i što bih trebali za neki pristojan život. Baš zbog toga sve više je takvih, koji razmišljaju svakog dana o tome, kako bih mogli uštedjeti neku kunu, da bi im ostala u džepu.štedna žarulja
Jedan od načina je na primjer, da počnete nekoliko manje jesti, ili barem, da počnete kupovati u trgovinama, gdje je hrana jeftinija, drugi način je, da na primjer napravite zamjene kod tvrtki, koje vam daju elektriku i slične stvari – naravno uzmete one, koji su jeftiniji, a imate i mogućnost, da kupite neke stvari, koje vam omogućavaju štednju, a to su na primjer štedne žarulje!
Ako još niste čuli, da takve žarulje postoje, onda ih morate hitno potražiti u kojoj od trgovina, koje ih nude – jedna takvih je na primjer trgovina Volino. Istina je, da su takve žarulje možda na početku koju kunu skuplje od onih običnih, ali ako ste i vi jedna od onih familija, koje ne brinu baš o tome, da su svijetla u stanu ili kući uvijek ugašena, onda će vam se investicija u takve žarulje brzo povratiti. Kod svega ovoga jako je bitno to, da su to žarulje, koje uštede i više od 50% energije, pa je tako više nego logično, da ih morate nabaviti što prije.
Pitate se sada, kamo sve možete namjestiti takve štedne žarulje (volino.hr)? Pa one se mogu postaviti praktički svugdje, to znači, da ih možete staviti u kupaonicu, pa onda ih možete staviti u kuhinju, a još bitnije je, da ih stavite tamo, gdje vam na primjer svijetla gore po cijele dane ili noći – tako na primjer imaju mnogi na dvorištima kuća rasvjetu, koja im gori po cijelu noć, pa bih tako bilo jako pametno, da se na takvim mjestima upotrijebe takve žarulje – na takav način će vam se investicija jako brzo povratiti, a nakon toga samo ćete još štedjeti iz dana u dan i vaše novce moći trošiti na neke druge, pametnije stvari, koje vam na primjer u životu više trebaju – hrana i neke druge osnovne stvari!
https://www.youtube.com/watch?v=–M0mqTxumQ