Sve je više zračnih odbojnika na automobilima

Danas je moguće kupiti jako mnogo različitih dodataka za automobile. Neki su samo kozmetičke prirode, dok su neki i vrlo funkcionalni. Tako se često na automobilima mogu vidjeti razne krovne kutije, nosači za bicikle ili skije i oni spadaju u neke od popularnijih dodataka. No, pogledate li malo bolje, sve više ćete uočiti i zračne odbojnike. Činjenica je da zračne odbojnike mnogi još uvijek smatraju ukrasnim dodatkom, no oni su puno više od toga.

Osnovna obilježja

Kada je riječ o osnovnim obilježjima, zračni odbojnici se postavljaju na automobile kako bi štitili od prodiranja kiše, snijega i ostalog u automobil kada se otvori prozor. Svima je zasigurno poznata situacija kada biste rado malo otvorili prozor da uđe svježeg zraka u automobil, a vani pada kiša ili snijeg. Otvorite li tada svoj prozor, vrlo brzo će se smočiti unutrašnjost. Zračni odbojnici riješit će vas tog problema i kada ih imate na svom automobilu, možete bilo kada bez straha otvoriti prozor.

Drugo obilježje zračnih odbojnika je smanjivanje strujanja vjetra. Ako za vrijeme vožnje pri većoj brzini otvorite prozor čak i vrlo malo, čut ćete jako strujanje zraka koje će stvarati veliku buku. Zračni odbojnici će drastično umanjiti to strujanje zraka pa ćete prozor moći otvoriti i dok brzo vozite.

Postavljanje

Jedan od čestih razloga zašto će se netko odlučiti za postavljanje zračnih odbojnika je jednostavnost postavljanja. Moći ćete ih sami vrlo brzo postaviti, bez potrebe za odlaskom nekom majstoru. Za postavljanje zračnih odbojnika neće vam biti čak potreban niti nikakav posebni alat, već ćete sve potrebno dobiti u paketu.

Zračni odbojnici su tipski, što znači da su prilagođeni svakom modelu automobila pa na to morate obratiti pozornost prilikom kupnje. Ovisno o modelu automobila, u nekom kompletu bit će samo zračni odbojnici, dok ćete u određenim slučajevima dobiti i još neke dodatke koji su potrebni za postavljanje. Suprotno od nečijih očekivanja, zračni odbojnici se ne lijepe na staklo, već se postavljaju na gumene brtve stakala sa strane. Te brtve se tim postupkom neće oštetiti i zračne odbojnike kasnije vrlo lako možete skinuti. No, mnogi će brzo nakon postavljanja uvidjeti brojne prednosti koje im zračni odbojnici pružaju tako da ih neće imati potrebe skidati.

Više prostora za vašu prtljag osiguravaju krovne kutije za auto. Naći ćete ih na web stranici uz povoljne cijene, odlične uvjete plaćanja i brzu dostavu do vašeg doma. Čitajte više …

Širina ponude čeličnih naplataka za sva osobna i laka dostavna vozila i količine koje uvijek posjedujemo na zalihi nas svrstavaju u sami vrh dobavljača takve vrste robe u Republici Hrvatskoj. Čitajte više…

Auto dijelovi. Najviši standardi kvalitete u distribuciji rezervnih auto dijelova. Sigurnost i postizanje zadovoljstva svojih kupaca. Čitajte više …

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.