Testera DeWalt DCCS620P1 ima najnoviju tehnologiju

Na raspolaganju je 20-voltni litijum-jonski akumulator kapaciteta 5 amp koji se lako postavlja u kućište na zadnjoj strani testere. Što se tiče napajanja testere akumulatorom, obično su kod kućnih motornih testera akumulatori jačine od 18v do 80v, tako da je ovaj na samom dnu lestvice.

Kada je u pitanju vreme izvođenja, amper sati su važni i ovaj akumulator ima ocenu od 5 amp. To znači da je baterija sposobna da isporuči teret od 5 ampera za 1 sat, 1 amp za 5 sati, 10 ampera za 30 minuta i tako dalje. Što je veći rejting, akumulator duže traje i po pitanju bežične testere se kreće od 1.5 do 5 ampera. Kao što možete da vidite, zbog toga je I DeWalt tamo, jer u smislu izdržljivosti samo nekoliko drugih testera, kao što su Makita KSCU02PT i Makita KSCU03PTKS1, imaju slične ocene.

Neke od glavnih karakteristika su prikazane na slikama ispod. Kao što vidite, sve glavne kontrole, dugmad i prekidači su lako dostupni. Ručke su velike i lako prianjaju, pružajući dobru kontrolu nad testerom.

Motor bez četkica sa akumulatorom od 20 volti

Kao što sam već pomenuo u članku, ova testera DeWalt DCCS620P1 ima najnoviju tehnologiju koja postoji u izradi motornih testera. Ovo takođe uključuje i motor bez četkica – ovi motori su sada široko prihvaćeni kao efikasniji od motora starijeg stila sa četkicama. Motori bez četkica su efikasni između 85% -90% u poređenju sa 75-80% efikasnosti motora sa četkicama. Ova efikasnost znači da testera DeWalt DCCS620P1 ima bolje vreme rada od svog akumulatora, kao i da produžava životni vek motora.

Iako nije najmoćniji akumulator, on se može porediti sa drugim modelima u ovoj klasi, kao što su Black and Decker LCS1020 i Worx WG322, i dovoljan je za vrste poslova za koje je ova testera dizajnirana. DeWalt takođe ima koristi I od motora bez četkica jer njime proizvodi veću efikasnost akumulatora.

Dakle, šta sve ovo znači u praksi? Pa, proizvođač navodi da ćete moći da napravite 90 rezova po punjenju na 4×4 tretirana drveta. Korisnici navode da su uspeli da rade između 45 minuta i 1 sat vremena, u zavisnosti od intenziteta sečenja.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.