Versonel VSL155TDSS frižider je perfektan frižider sa pivskim bačvama

Versonel VSL155TDSS ima sličnu konstrukciju kao i Nostalgia KRS2100 zajedno sa EdgeStar-om. Poseduje točkove za prikladnu slobodu kretanja, hromiranu ogradu, metalnu posudu za kapljanje, kao i jednu crnu slavinu sa hromiranom trakom. Sa kapacitetom od 6 kubika, Versonel VSL155TDSS može nesumnjivo sačuvati bačve većine dimenzija, a takođe će biti promenjen u standardni frižider tako što ćemo samo izvući dve žičane police.

Pored toga, on nudi LCD prednji digitalni prikaz temperature, omogućavajući vam da se uverite da se vaše pivo trenutno hladi do vaše idealne temperature (3-4 stepena do -40 stepeni). Glatka, minimalistička završna metalna obrada omogućava vam da unesete savremenu eleganciju u sopstvenu kuhinju ili bar u dnevnoj sobi.

Versonel VSL155TDSS

Razlozi za:

  • Hladi i brzo menja temperaturu

Razlozi protiv:

  • Očitavanje temperature može biti netačno

Za većinu kegeratora koji spadaju u niski ili srednji cenovni raspon, moraćete da postavite termometar treće strane da biste dobili idealnu temperaturu. Sa ovim Versonelovim modelom Versonel VSL155TDSS to nije slučaj. Ovde imate eksterni LCD ekran koji će vam precizno reći koliko je hladno vaše burence bez potrebe da lomite površinu na prednjoj strani. Temperaturni opseg se ne razlikuje od gore navedenog Smart +, što nije iznenađenje jer je to isti osnovni model. Kao takav, on prihvata sve osim ogromnih bačava i čuva CO2 u frižideru, iako ćete morati da iizvadite sve iz njega da biste ga prilagodili.

Ako vam je potreban specijalni frižider dizajniran za skladištenje i točenje piva iz bureta nekoliko meseci, Versonel VSL155TDSS Kegerator je odlična vrednost na trenutnom tržištu. Ovaj uređaj neće samo skladištiti pivo, već će održavati i potrebnu temperaturu.

Karakteristike

Ovaj model Versonel VSL155TDSS dolazi sa svim potrebnim delovima koje treba da poseduje jedan prosečan kegerator. Poseduje potpuno crni toranj za slavinu i hromirani prednji kraj pored dvodelne posude od nerđajućeg čelika. Uređaj takođe prikazuje temperaturu pomoću digitalnog LCD ekrana.

Ako vam je važno da pivo ohladite na savršenu i preciznu temperaturu, Versonel VSL155TDSS Kegerator je pravi proizvod za vas. Temperatura se može kretati između 34 stepeni Farenhajta i 45 stepeni Farenhajta. Proizvod dolazi sa dve unutrašnje žičane police. Ovaj elegantni kegerator bi bio odličan dodatak vašem baru u dnevnoj sobi. Može se koristiti i kao običan frižider! Posedovanje ovog kegeratora olakšalo bi svima onima koji se nadaju da će poslužiti svoja omiljena piva, isto kao i bilo koji lokalni bar. Montaža je vrlo jednostavna, ali ako sa proizvodom imate problema, frižider dolazi sa 90-dnevnom garancijom za rad i garancijom od godinu danana delove. To je uvek korisna informacija kada želite da kupite ovu vrstu mašine.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.