Zaštitno staklo za telefon čuva vas od oštećenja

Mobiteli su danas uz nas cijelo vrijeme. Iako to nekada može biti odlična stvar, ako ste nespretni, to može uzrokovati i mnoge troškove. Zaštita mobitela veoma je bitna, a kako biste što duže imali lijep i čitav mobitel važno je uložiti u neke zaštitne dodatke. 

Dobar početak su maske za mobitele Samsung, Apple, Huawei, …, no one u nekim slučajevima neće biti dovoljno. Zaštitno staklo za telefon puno je bolja opcija koja vas može spasiti od velikih troškova popravka ekrana.

Zaštita od pucanja i ogrebotina

Zaštitno staklo za telefon zaštitit će najosjetljiviji dio vašeg telefona – njegov ekran na dodir. Iako moderni mobiteli nisu toliko osjetljivi na ovaj problem, činjenica je da je ekran telefona i dalje slaba točka i jedan od najčešćih kvarova koji se na modernim pametnim telefonima događa. 

S obzirom da zamjena stakla na telefonu nije jeftina, a ovisno o modelu telefona može potrajati i nekoliko tjedana, najbolje je izbjeći bilo kakva oštećenja nabavom odgovarajućeg zaštitnog stakla za telefon. Tako ćete u slučaju da vam telefon i ispadne biti barem malo sigurniji kako će vaš ekran preživjeti i ostati u jednom komadu.

Pročitajte i sljedeći članak: Sportske kamere sve su popularnije kod ljudi

Odaberite kvalitetu za veću sigurnost mobitela

Upravo zato što je oštećenje ekrana na telefonu tako čest problem, na tržištu se može pronaći i niz različitih zaštitnih dodataka. Kada birate zaštitno staklo za telefon, svakako provjerite recenzije, jer će vam one često reći mnogo više od samih opisa proizvođača, kao što su Spigen ili Caseology.

Prije svega, provjerite koju razinu zaštite nudi zaštitno staklo za telefon. Neka će vam pomoći samo u slučaju manjih padova i udaraca te su pogodnija za zaštitu od ogrebotina, dok će druga pomoći da svoj telefon zaštitite čak i u slučaju pada u nezgodnim kutovima i s većih visina.

Birajte najbolje za svoj telefon

Na kraju, kod kupnje zaštitnog stakla za telefon imajte na umu i to koji tip telefona imate. Univerzalno zaštitno staklo za telefon generalno je najgora opcija, no može poslužiti nalazite li se u škripcu. Danas se ekrani telefona razlikuju po:

  • omjeru visine i širine
  •  poziciji kamere
  •  vrsti obruba

S obzirom na to, univerzalna zaštita nekad vam neće biti od pomoći. Stoga radije potražite zaštitno staklo za telefon koje odgovara točno vašem tipu i modelu telefona, kako biste u svakom trenutku bili sigurni da je vaš telefon zaštićen i siguran od mogućih oštećenja i ogrebotina koje se uvijek mogu dogoditi.