Ženske majice za svaku prigodu

Ženska moda mnogo je svestranija i razigranija od muške, što ste vjerojatno primijetili ako ste usporedili broj muških i ženskih odjevnih predmeta u trgovinama. Kada se govori o pojmu ženske majice treba na umu imati kako u tu kategoriju može upasti mnogo veoma različitih komada odjeće. Tako to mogu biti najobičnije majice kratkih rukava do zanimljivih, upečatljivih i modernih komada u kojima ćete privući pozornost. Zato pripazite pri kupnji u trgovini.

Udobnost majice na prvom mjestu

Birate li ženske majice za sebe, bez obzira radilo se o upečatljivom komadu ili modelu za svaki dan, prije svega je bitno da obratite pozornost na materijal. Upravo zbog svestranosti u dizajnu, često je slučaj da su one napravljene od izrazito na dodir neugodnih materijala ili pak materijala koji nisu prozračni.

Kada tražite žensku majicu, prije svega provjerite sastav, ali i osjet samog materijala pod rukom jer ako je materijal umjetan, lako se gužva i nije ugodan na dodir, radije zaobiđite tu majicu.

Majice koje vam trebaju

Stvarate li neku bazu ženskih majica u svom ormaru, postoji nekoliko vrsta koje bi vam svakako mogle dobro doći – prije svega, to su crna i bijela majica kratkih rukava. One pristaju svakom stilu, figuri i dobi te se lako mogu prilagoditi uz razne kombinacije.

Nadalje, dobro je u svom ormaru imati i jednostavnu, svečaniju žensku majicu kroja koji vam pristaje, na primjer kvalitetnu košulju ili bluzu. Na kraju, tu je nezaobilazna vesta. Dobro krojena, kvalitetna vesta vaš je najbolji suputnik u zimskim danima.

Majice na drugačiji način

U svom ormaru vjerojatno imate barem nekoliko ženskih majica koje su vam dosadile – možda su se isprale ili razvukle, ili su pak toliko jednostavne da ne znate kako biste ih učinili zanimljivijima. Dodatci poput nakita, sakoa ili vesta uvijek su dobrodošli, no novi život također im možete dati i naljepnicama s motivima koje se nanose glačalom.

https://www.youtube.com/watch?v=E6QIdeLFa54

S druge strane, dosadne prevelike ženske majice također možete svezati kako biste im dali zanimljiv crop top izgled ili ih zataknuti u hlače, bilo u potpunosti ili samo djelomično. Ako ste pak nešto hrabriji, uz malo truda i škare, svoje modele možete u potpunosti preporoditi, bilo kao drugu vrstu odjeće ili pak neki posve drugi odjevni predmet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.